Post by kastdewhizzreto on Feb 21, 2022 3:33:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای بیشتری را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Flip Master 2022 version ▞▞▞
بازی عالی! تنها چیزی که وجود دارد این است که هر پنج دقیقه به شما یک استراحت تبلیغاتی می دهد که واقعا آزار دهنده است.
Flip Master 스포츠 zpuy
ببخشید که 3 ستاره دادم، بازی خوب بود اما نمیتونم دوبار تلنگر بزنم لطفا این مشکل رو درست کنید 🙏🙏
خیلی چرت بود
خوب است اما خیلی اضافه می کند و علاوه بر این شما فقط روی صفحه ضربه می زنید و واقعاً چه کسی می خواهد این بازی را بازی کند نه من
من این برنامه را خیلی دوست دارم، شما می توانید برای انجام کارهای مختلف آموزش دهید، و تبلیغات زیادی وجود ندارد
در بخش گیمپلی واقعی خوب است، اما کمترین رضایتبخشترین بازیای است که تا کنون انجام شده است. موفق باشید در مناطق مختلف به دست آورید زیرا اسپینر فقط به شما قدرت و ترفندهای مختلف می دهد تا زمانی که قیمت اسپینر بسیار بالا برود. اما چه کسی صادقانه می خواهد این بازی را برای مدت طولانی انجام دهد.
خیلی خوب است اما تبلیغات زیادی وجود دارد اما فقط باید حالت هواپیما را روشن کنید
واقعا شگفت انگیز! آن را دوست داشتم، بسیار به فیزیک طبیعی نزدیک است.
بازی بسیار سرگرم کننده ای تا اینجای کار و خرابی های زیادی وجود ندارد، دوست دارم با دوستانم بازی کنم، ممنون برای بازی عالی
مهم نیست که چقدر خوب حرکات را زمان میدهید، شخصیت همیشه تعادل ندارد. شما در نهایت با 10 ثانیه (اگر خوش شانس باشید) بازی انجام می دهید و سپس یک تبلیغ 20-30 می دهید.
مفهومی ساده اما بسیار اعتیاد آور.
بازی خوبی است، اما تبلیغات آن یک بازی جالب است
وآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ i iaaaa بسیاری از مرگهای تصادفی "خارج از محدوده" در وسط یک پرش، حتی زمانی که من مستقیماً در مرکز هستم. نیاز به تعمیر دارد
خوب! من مهیا هستم! 😍😍😍😍😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
بدترین بازی تا هالادیدم یک ستاره زیاده
اجازه دهید این بازی را دوست داشته باشید، آنقدر سرگرم کننده است که دوست داشتن این بازی می تواند ساعت ها به پایان برسد، و برای بازی در کوه های آبی عالی دیده شد.
یکدونه ام زیاده اسلا بدرد نمیخوره
من عاشق این بازی هستم، خراش یا خسته کننده نیست، اما هر کس سومین بازی خود را امتحان می کند یک اضافه است، بنابراین یک 3 برای من
لطفا تبلیغات بیشتری اضافه کنید، این کافی نیست!! من قبلا عاشق این بازی بودم...
بازی خوبه ولی خسته کننده.خنده دارتر وقتی اون پسر رو از ترامپولین لگد میزنم!!!🤣🤣🤣وقتی پسر ضربه میزنه خیلی خنده داره!!! سرش!🤣🤣🤣🤣
این یک بازی سرگرم کننده است! اما فقط تبلیغات زیادی دارد!
Flip Master Sportsspill ufzn
تنها دلیلی که من 1 ستاره قرار می دهم این است که نظرات 1 ستاره به اندازه کافی وجود ندارد ... فقط 2 یا 3 بار بازی کردم
Xxxds
دریافت وسایل خیلی طول کشید و تماسهای مربوط به مرگها مبهم بود.
عالی من تا رکورد 9850 رفتم
واقعا جالب به نظر می رسید .... اما وقفه های تبلیغاتی بسیار زیاد است. حذف نصب شد
Flip Master Спортивные игры usw
تبلیغات خیلی زیاده، خود بازی مشکلی نداره ولی هر وقت میزنم میگه ad break. این بازی را دریافت نکنید تکرار می کنم این بازی را دریافت نکنید!
حتی اگر بتوانید از هیجان انگیز آن صرف نظر کنید، من قسم می خورم که اگر بازی خوب نیست، تبلیغات را کاهش دهید
عالی و خوب بهترین بازی جهان است
ریدم تو سازندش
بیش از یک ساعت آن را مستقیم پخش کرد. بیش از 26 K امتیاز داشت و سپس بازی متوقف شد. تمام درآمدم را به خاطر آن از دست دادم. بسیار ناامید. حتی صفحه نمایش آن را گرفته است. مجبور به حذف و نصب مجدد برای رفع آن شد.
نسیم خانم یه چیزی رو نمیدونی گوه اضافه در موردش نخور !!!این بازی عالی هست! آقای برنامه نویس من اینگیلیسی حالیم نمیشه!!!
این بازی در واقع بسیار جالب است، اما تبلیغات چیست و هیچ گزینه ای برای پرداخت هزینه برای حذف آنها وجود ندارد؟ تبلیغات به اندازه بازی طول می کشد، بسیار آزاردهنده است - من با کمال میل 5 دلار یا کمتر برای حذف تبلیغات پرداخت می کنم، فکر نمی کنم در غیر این صورت از نظر ذهنی بتوانم این را تحمل کنم.
بسیار واقع بینانه مثل اینکه چگونه می توانید شیرین کاری ها را به دست بیاورید، انگار که آنها را در زندگی واقعی یاد گرفته اید. فقط یک چیز برخی از دردهای بزرگ همدردی. لول برنامه عالی که باید کاملا دانلود کنید می توانستم تمام روز را با آن بازی کنم.
بازی شگفت انگیز! تنها مشکل من این است که... DISABLING FLIPS هرگز آن موردی را که شما کلیک کرده اید غیرفعال نمی کند و واقعاً باید اصلاح شود
خیلی من اینو دوس دارم خوبه واسه بی کاری ادم حوصلش سر نمیره
اشکالی ندارد من آن را دوست دارم برخی از فرود زمانی که شما بهم می زنید نباید اشتباه باشد اما بازی خوبی است
بددددددددددددددددددددددددددد
بعد از دو یاسه هفته که ادم بازی میکنه خسته میشه 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
بازی خیلی خیلی خوبه👌👌👌
عالی
چرا T-Rex را در بهروزرسانی 7 اکتبر 2020 از بین ببرید؟ کاهش ستاره ها T-Rex من که کاملاً ارتقا یافته بود، از قدرت بیش از حد در به روز رسانی قبلی به اکنون در این به روز رسانی ضعیف شده است. دیگر نمی تواند به ارتفاع 20 متر بپرد و 5 تا 6 راهپیمایی هوایی را در یک پرش انجام دهد. اگر درستش کنی ستاره های بیشتری میدم. من برق تی رکس را می خواهم، نه کت و شلوار تی رکس تقلبی.
من میتوانستم ستارههای بیشتری به آن میدادم، اما من وارد goolge play شدم و سعی کردم شخصیت دخترم را که به دست آوردهام بازیابی کنم، اما بعد گفت که من چیزی نخریدهام اما خیلی لطفاً این را اصلاح کنید.
این بازی بسیار خوب است، اما یک چیز وجود دارد که از آن متنفرم، هر بار تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، من سعی می کنم مهارت جدیدی کسب کنم، یک تبلیغ دریافت می کنم، بنابراین اگر می توانید آن را اصلاح کنید، اما در غیر این صورت این بازی خوب است.
Modern Rickshaw Driving Games Strateegia rol